Fremhevet innlegg

Min overvektoperasjon Til deg som lurer eller har tatt overvektoperasjon, enten det er Gastric sleeve eller GBP. http://www.z...

onsdag 6. juli 2016

Fedme og PCOS

PCOS - polycystic ovary syndrome 



PCOS er et tilstand som kjennetegnes av økt nivå av mannlige kjønnshormoner, mange små blærer (cyster) på eggstokkene og sjeldne, uregelmessige menstruasjoner. Mange sliter med overvekt, økt behåring, kviser og nedsatt fruktbarhet.
PCOS er en tilstand med flere (poly) væskefylte hulrom (cyster) i eggstokkene (ovariene). Cystedannelsen forstyrrer eggstokkenes funksjon og fører derved til hormonforstyrrelser. Det klassiske symptombildet består av unormal hårvekst på kropp og ansikt (hirsutisme), kviser (akne),manglende eller sparsomme menstruasjonerbarnløshet og overvekt. Tilstanden kan debutere når som helst i befruktningsdyktig alder, men for mange skjer det sent i tenårene.
Den unormale hårveksten, hirsutismen, består i skjeggvekst, hårvekst mellom brystene, på innsiden av lårene, fra skambeinet i midtlinjen til navlen.
Lite fysisk aktivitet, overvekt og fedme ”trigger” PCOS, men dette er ikke årsaken. De fleste (to av tre) kvinner med PCOS er overvektige, men tilstanden kan også ramme slanke kvinner. Fedmen samler seg først og fremst rundt midjen. Vektøkningen kan begynne i tenårene og i tidlig voksen alder og vil som regel forverre symptomer og uttrykk av PCOS.
Menstruasjonsforstyrrelsene består i bortfall av menstruasjon (amenoré) og sjeldne menstruasjoner, mens 20% vil ha normal menstruasjon.
PCOS rammer ca 15% av kvinner i fertil alder. Det er økt opphopning i enkelte familier.

Endringer i sukker og fettomsetningen

En viktig del av sykdomsbildet ved PCOS er at det med årene oppstår forstyrrelser i forbrenningen, såkalte metabolske endringer. Hormonkontrollen av sukker i kroppen (insulin) virker dårligere og ganske mange får type 2-diabetes. I tillegg har mange høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Alle disse forholdene er risikofaktorer for å få hjertekarsykdom senere i livet. Foruten å behandle symptomene på PCOS er det derfor svært viktig å sette i verk tiltak som minsker risikoen for fremtidig hjertekarsykdom.

Årsak

Årsaken til PCOS er ukjent. Man mener at både arv, miljø i fosterlivet og livstil spiller rolle i utviklingen og symptomenes alvorlighetsgrad. Tilstanden er ofte knyttet til overvekt, og mer fettvev øker indirekte produksjonen av mannlige kjønnshormoner. Pasienter med denne tilstanden har også ofte et unormalt høyt nivå av insulin (diabetes type 2), og også insulin stimulerer produksjonen av mannlige kjønnshormon. Mange av symptomene ved PCOS tilskrives nettopp de økte mengdene med mannlige kjønnshormonene (androgener). Hormonforstyrrelsen fører også til manglende eggløsning, uregelmessige blødninger og barnløshet.

Diagnostikk

Sykehistorien og karakteristisk utseende gjør at PCOS ofte er lett å mistenke. En generell undersøkelse og gynekologisk undersøkelse er likevel nødvendig for å utelukke andre årsaker til symptomene. Gynekologisk undersøkelse er som regel normal. Det er ikke mulig for legen å kjenne de små cystene på eggstokkene. Blodprøver vil avsløre unormale hormonnivåer og gi et bilde av kroppens sukkeromsetning, fettstoffer og kolesterol.
Undersøkelse og behandling hos allmennlegen er i mange tilfeller nok, men ultralyd hos spesialist kan være nødvendig for å bekrefte tilstanden der man er i tvil. Særlig ved svangerskapsønske og ikke oppnådd graviditet, eller i tilfeller hvor andre sykdommer eller forhold kompliserer oppfølgingen, kan henvisning være nødvendig. Ultralyd av eggstokkene kan bekrefte at du har cyster på eggstokkene, men undersøkelsen kan også være normal selv om du har PCOS. Det er heller ikke uvanlig at kvinner som ikke har PCOS, kan ha mange små cyster på eggstokkene. Slike cyster kan være et normalfenomen, særlig hos tenåringer. Ultralydundersøkelse av jenter under 18 år anbefales som regel ikke. Ultralydundersøkelse kan utelukke annen sykdom,.

Fakta

  • PCOS er en tilstand med flere (poly) væskefylte hulrom (cyster) i eggstokkene (ovariene).
  • Det klassiske symptombildet består av unormal hårvekst på kropp og ansikt, kviser, manglende eller sparsomme menstruasjoner, barnløshet og overvekt.
  • Med årene utvikler det seg forstyrrelser i forbrenningen med endringer i kroppens sukkeromsetning med risiko for å utvikle type 2-diabetes. I tillegg har mange høyt kolesterol og høyt blodtrykk.
  • Det antas at tilstanden er en arvelig betinget, men den egentlige årsaken er ukjent.
  • Kvinner med PCOS har ikke de normale variasjonene i østrogennivået (kvinnelige kjønnshormon) i løpet av en menstruasjonssyklus.
  • For mange er den eneste nødvendige behandlingen å gå ned i vekt.
Dette dokumentet er basert på det profesjonelle dokumentet "Polycystisk ovariesyndrom" i Norsk Elektronisk Legehåndbok. Referanselisten for dette dokumentet vises nedenfor.














fredag 1. juli 2016

Gode tips til deg som ønsker vektnedgang!!

Ved vektnedgang er det viktig å gjøre seg bevisst på hva du spiser og når du spiser.
Det er like viktig å vite hvor ofte du spiser.
Mange overvektige får i seg for lite mat, slik at kroppen går i "sparepluss"
Gode råd kommer her:

Lag deg et ukes skjema på hva du spiser, når, hvor og ofte du spiser.

Måltidskjema: Her skal du føre inn hva du spiser til dine måltider.
·         Frokost
·         Lunsj
·         Middag
·         Kveldsmat
·         Mellommåltider.
Her er det viktig å være ærlig med deg selv. Alle gangene du putter noe i munnen skal skrives opp i skjema. Vil også legge ved en kcal kalkolator.
Ukedag:………………………………………
Måltid:
Klokkeslett:
Mat:
KCAL
Notat:
Eks:




Frokost
 Kl. 7.00
100 gr Kornblanding med frukt
2 dl H -melk
355 kcal
84 kcal
…………..




























































Her legger du inn alt du spiser, når du spiser og regner sammen kcal du får i deg, hver dag. Da ser du nøyaktig hva du spiser. Viktig å være ærlig med deg selv.



http://www.matvaretabellen.no/ Matvaretabellen er et godt verktøy å bruke, her kan du gratis legge inn din ukesmeny.



Aktivitet er også viktig!! 
Kalkulatoren for å gå ned i vekt er å forbruke mer enn du tar inn. Det mange gjør feil er å la være å spise mat, dette fører til at kroppen går i "sparepluss" og du begynner å fryse, vannlatingen øker, kroppen gjør alt det den kan for å få volumet du har mistet, til å gå tilbake til det normale for kroppen DIN.


Kroppen vår, er slik da den liker ikke forandringer, når du da spiser igjen tar kroppen din opp alle næringsstoffer den mangler, inkl. fett.
Mange overvektige har mangel på vitaminer og mineraler, som vit B-12, B -6 vit D.
Vit- D Kan føre til overvekt, nedsatt insulinrespons. Slik at mange overvektige utvikler diabetes 2. Insulinet blir resistent.
Mange rundt deg ville sagt, det er bare å spise mindre og tren mer, trene er jeg helt enig, men spise mindre kalorier er jeg også enig i, men du skal spise like stor mengde mat, men bytte det usunne med grønnsaker og mat med lav kalori tetthet. 
Gå til fastlegen, ta blodprøver og finn ut om du har mangler på næringsstoffer som vitaminer og mineraler.

Hjelp får du ved avd. for sykelig overvekt, be fastlegen din om henvisning, få god oppfølging.

Gastric sleeve
Gastric baypass 











Min Gastric sleeveoperasjon!: Min vekt nedgang!!

Min Gastric sleeveoperasjon!: Min vekt nedgang!!: Tenkte jeg ville legge ut noen bilder fra jeg var størst til minst!! Her legger jeg ut bilder av meg selv for å vise vektnedgangen min ...

Min vekt nedgang!!

Tenkte jeg ville legge ut noen bilder fra jeg var størst til minst!!

Her legger jeg ut bilder av meg selv for å vise vektnedgangen min




Sommeren 2014













Operasjons dagen 7. april 2016












3 uker senere, gikk jeg inn i str 38 i bukse.
Her har jeg gått inn 14 cm i lårene.











8 uker post opr.












11 uker etter post opr
Bruker i dag S og 36 og 29 tommer i olabukse..









Jeg stortrives i min nye kropp!!


http://www.zalando.no/
GRATIS FRAKT & RETUR. Velg blant over 1500 merkenavn: Oppdag klær og sko til dame, herre og barn i Zalandos nettbutikk!
Utrolig å kjøpe de klærne jeg ønsker meg!!!





Hva spiser den gastric sleeve opererte?

Hva spiser vi Gastric Sleeveopererte?

Er ofte et stilt spørsmål!
Tenkte jeg skulle skrive noe om dette!

Ofte er det slik at mange lurer på om det er mye man forsake etter operasjonen.
Jeg mener i grunnen NEI.
Fra jeg begynte på fast føde, har jeg i grunnen nesten spist det jeg vil, jeg merker noen ganger ting jeg ikke tåler, det kan være fløte, fete melkeprodukter, også mat med raske karbohydrater, eller mat som går for raskt over i tarmen. Dette er ikke behagelig. Dette kalles DUMPING.
Jeg kan reagere på veldig luftig ris, eller nystekte boller og loff, samt kan jeg reagere på egg og kaviar, er en av tingene jeg kan reagere på.

Det å operer seg på denne måten, vil bety at du får en ny tilværelse du må bli kjent med.
Kroppen vår er svært UNIK og reagerer veldig forskjellig, noen dumper så fort de spiser fett, sukker og hvitt mel. Noen tåler små mengder, det er de som tåler ALT.
Drikke og spise samtidig er ofte en svært ubehagelig opplevelse, derfor skal du drikke halvtime før eller etter du har spist.

Grønnsaker kan man spise godt av, men jeg ville holdt meg til wokket eller kokte grønnsaker, jeg spiser noe salater, men holder meg da unna sånn som paprika, da det er tungt fordøyelig og vil gi noe ubehag, det betyr ikke at det vil skje med DEG.

Derfor er vi svært ulike på hva vi reagerer på og du MÅ prøve deg frem på hva du tåler eller IKKE.

Selv om du må igjennom denne NYE tilværelsen hadde jeg ikke nølt en dag om å operere MEG, hadde gjort det I DAG.

Håper det jeg skriver vil HJELPE mange med sine VALG om operasjon.


http://www.zalando.no/ GRATIS FRAKT & RETUR. Velg blant over 1500 merkenavn: Oppdag klær og sko til dame, herre og barn i Zalandos nettbutikk!


Lekre sommerkjoler!! Løp å kjøp!!






onsdag 29. juni 2016

Her er bloggen for deg som, lurer på fedmeoperasjon

Lurer du på fedmeoperasjon?


Jeg har laget denne bloggen for å ville dele mine opplevelser ved min Sleeveoperasjon.
Spesielt for deg som lurer på om du skal søke om operasjon.

Jeg vil også vite mer om de som reiser til andre land for å operere seg.

Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv, det å kunne leve som en slank person har jeg drømt om i hele mitt voksen liv.. Nå har jeg KLART det!!!

Jeg spiser nesten det jeg vil, men bare MYE mindre av det, jeg er mett og tilfreds etter jeg har spist.
Jeg spiser vel omtrent 5-6 ganger om dagen, men klarer omtrent 2,5 dl per gang.
Jeg dumper lite, passer på å spise så riktig som mulig, men jeg føler at jeg ikke savner noen ting.
Noen klager over håravfall, jeg har ikke mistet noen ting, snarere blitt bedre.
Huden, tenner, pusten, søvnen, energi, Selvtillit, oppmerksomhet alt dette får jeg i store mengder, og som veier opp for godt velbehag, kontra sjokolade, snacks og fet mat.

Operasjon du skal velge, vil jeg si MÅ være opp til deg, men du bør gå igjennom alle fordeler og ulemper ved operasjonen du velger. Jeg for min del hadde en BMI på under 40, valgte derfor Gastric sleeve, noe jeg føler jeg gjorde rett i for MIN del.
Mange lever et fantastisk liv som slank person med Gastric baypass også!!

Jeg mener får du muligheten, når alt annet er prøvd, med kosthold og trening og du ikke ser noen forandringer. Alle har vi vært der, som ønsker å slanke seg.

Lettvint løsning - ville kanskje noen sagt!!
Noen ville vel kanskje sagt at dette er den enkleste veien, den som sier dette har IKKE peiling, på hva DU som har operert har vært igjennom og hva du må forsake, resten av ditt LIV.
INGEN leger ville operert i friske organer, om DETTE ikke hadde vært nødvendig, for den enkelte. Derfor stilles det krav om at du MÅ gå ned ca 10 kg i forkant, du MÅ igjennom en 3 ukers knekkebrødkur, eller shakekur og leve på 900 kcal. For å slanke inn leveren og fett rundt innvoller. Du MÅ sette Fragminsprøyter i 10 dager. Og du MÅ gå med 5 arr på magen resten av LIVET.
Mange er igjennom en bukplastic pga LØShud, dette er kanskje den mest krevende og smertefulle operasjonen man SKAL igjennom. Mange må leve på vitamintilskudd og et nøye kosthold resten av livet. Gevinsten er å være en SLANK og frisk person, uten masse plager, diabetes, søvapne, i verstefall DØDEN!!

Dette var dagens ord, fra MEG!!


Fedme operasjon utenlands
Jeg leser og ser ofte de som betaler selv og reiser til Riga, å utfører gastric fedme operasjon, hva om dere kan kommentere på min blogg, hvilke opplevelser og erfaringer har dere gjort dere?
Jeg vil gjerne vite, hvilken oppfølging får dere?
Hvor stor er risikoen?
Hvordan får dere hjelpe ved evt. komplikasjoner?
Kanskje noen som lurer på dette, og kunne tenke seg å ha noe å sammenlikne med.








mandag 27. juni 2016

Min Gastric sleeveoperasjon!: Min Gastric sleeveoppskrifter!!

Min Gastric sleeveoperasjon!: Min Gastric sleeveoppskrifter!!: Oppskrifter for minimage!! På denne siden kommer det gode oppskrifter for minimager: Svinefile i Wok 1 - 2 porsjoner 100 g svinefile...

Min Gastric sleeveoperasjon!: Salg av klær

Min Gastric sleeveoperasjon!: Salg av klær: Salg av klær i større str, fra 46/48 XL. XXL Legger ut salg av klær som er for store for meg!! Kan ta kontakt på mail: lineaanvik@gmail.co...

Salg av klær

Salg av klær i større str, fra 46/48 XL. XXL

Legger ut salg av klær som er for store for meg!! Kan ta kontakt på mail: lineaanvik@gmail.com eller på tlf 466 41 608
Sort dressjakke kr. 150,- str 46

Topp blå Kr.50 kr,-46
Lekker jakke kr.50,-XL
Gulljakke Kr. 150,- XL










Sort topp Kr. 150,- XL

Kjole Kr. 150,-XL

søndag 26. juni 2016

Sleeveoperasjonen

Gastric Sleeveoperasjonen


Her ønsker jeg å fortelle litt om mine opplevelser fra før og etter operasjonen. Alt startet i januar 2015, med kostveiledning og trening, som jeg tidligere har fortalt om tidligere i bloggen.
Kom inn på operasjonskolen, som var svært nyttig, her lærte jeg om alt før og etter operasjonen, alle forberedelser, som vitaminer man måtte ta, hva som kunne skje av komplikasjoner etter operasjon.

Jeg gjorde lange undersøkelser og innhentet tilbakemeldinger fra andre som hadde tatt operasjon. Hørte på de som valgte Gastric baypass og de som valgte Gastric sleeve, studerte nøye forskjellen på etter komplikasjoner ved de 2 ulike operasjonene.
Etter nøye undersøkelser ble beslutningen tatt, med sammenhengen at jeg da veide 85 kg og hadde en BMI på 35, bestemte jeg meg for gastric sleeve.

Jeg var nødt til å slutte å røyke, motivasjonen til operasjonen, så var valget ganske enkelt, jeg sluttet å røyke, ca 6 uker før operasjonen, og kunne være stolt som røykfri person på operasjonsagen og kan meddele det at jeg i dag er røykfri.


Min Gastric sleeveoppskrifter!!

Oppskrifter for minimage!!

På denne siden kommer det gode oppskrifter for minimager:

Svinefile i Wok 1 - 2 porsjoner

100 g svinefile i strimler
1 stk rød løk
2 fed hvitløk
1 stk gulerot
1 stk rød paprika
1 ss Oystersaus fra SantaMontana
1 ss rapsolje til steking
1/4 ts pepper
1/4 ts Basillikum
1/4 ts hvitløk
1/4 ts kinasalt
1/2 ts bulljong i pulverform eller terning, forsiktig, slik at det ikke blir for salt
3 dl vann

1 pose naturris eller Gullbygg

TILBEREDNING: Sett på naturrisen eller gullbygg. Kutt opp løk og hvitløk, gulerøtter i tynne skiver, paprika i små terninger, begynn med å ta en ss raps olje i en varm wok panne, surr løk og hvitløk i legg i gulerøtter og paprika, krydre med pepper, basilikum, hvitløk og kinasalt strø over litt bulljong, eller legg i en halv buljongterning, la det surre til grønnsakene har fått en fin klar farge, legg grønnsakene over i en tallerken. Ha i litt raps olje og legg i svinekjøttet surr det godt til det har fått en god stekeskorpe, legg over grønnsakene i wok pannen igjen sammen med svinekjøttet. Hell på oystersaus og vann, la dette koke til grønnsaker og svinekjøttet er mørt og fint og til risen er ferdig kokt.



http://www.apollo.no/
Vi tilbyr reiser til over 150 reisemål og 1272 hoteller. Stort utvalg av charterreiser. Se våre reiser til deilige sol- og badedestinasjoner her - Apollo Reiser


Kyllingfile for minimagen
1-2 kyllingfiler
2 - 3 ss griljermel
skiver Castello
1-2 egg
1 ss Kokkosrapsmargarin
1 ss rapsolje
Kvern Pepper
Havsalt
litt hvitløkpulver

Tilbehør:
1 bunt grønne klasebønner
1/2 bunt grønne asparges
1 stk Rød løk
1-2 fedd hvitløk

1-2 Søtpoteter
1 ss kokkosrapsmargaring
0,5 dl Ekstra lett melk
pepper
salt


TILBEREDNING: Sett ovnen på ca 200 grader. Snitt kyllingfilene på langs, slik at du får en stor flate, legg filene inn i et matpapir eller bakepapir, bruk en kjøtthammer eller kjevle å bank den ut, legg osten i skiver på flatene krydre med kvernet pepper, strø litt havsalt og hvitløk, rull den sammen surr tråd rundt, slik at de holder seg sammen. Pisk sammen egg i en tallerken og ha griljermel i en annen tallerken, Legg de rullede kyllingfilene først i eggeblandingen og over i griljermelet over i en varm stekepanne med kokkosrapsmargarin. Stek til kyllingene har fått en fin farge rundt det hele. legg de over i en ildfast form hell litt rapsolje over kyllingen, slik at de ikke blir tørre. Sett de i ovnen på 200 grader i ca 30 min.

I mellomtiden, Skrell søtpotetene og del de opp i gode terninger og sett de til koking i ca 20 minutter. Rens asparges, del klasebønnene i 2 eller så små du ønsker dem, fin hakk rødløk og hvitløk. Wok grønnsakene til de er møre.

Lag potetstappe av søtpoteten: Mos søtpotetene, ha i kokkosmargarin, pepper og salt og ekstra lettmelk, bland dette sammen, til potetmos.






Tips:
For noen med sleeveoperasjon er det ofte nødvendig å koke grønnsakene så møre at de blir helt gjennomkokt, da dette blir lettere for magen din å fordøye.

Kan serveres til hele familien, dobler bare oppskriften, du kan bruke de grønnsaker du liker best!!


lørdag 25. juni 2016

Gastric sleeveoperasjonen virker fordi: 

1. Den begrenser matinntaket. Magesekken forminskes slik at den kun har plass til små mengder mat av gangen. Inntak av for store mengder mat for fort vil medføre ubehag og i verste fall brekninger og oppkast.
2. Når den forminskede magesekken fylles, skapes det trykk som gir metthetsfølelse.
3. Operasjonen gir en hormonell effekt noe som gjør at den sultfølelsen minsker.
Det kan være aktuelt å gjøre gastric sleeve på pasienter med lavere BMI der man ønsker et mindre drastisk inngrep eller hos personer som har hatt tilstander eller utført inngrep i buken som gjør at en gastric bypass operasjon uegnet. Operasjonen er noe enklere å utføre enn gastric bypass. Ved BMI over 40 er metoden vanligvis ikke god nok. For denne pasientgruppen er ofte gastric bypassoperasjon en bedre metode for et varig resultat.
Ved en gastric sleeve operasjon fjernes 85 % av magesekken ved hjelp av kikkhullskirurgi slik at den resterende magesekken får form som et rør eller et erme – derav navnet ”sleeve”. Delen av magen som fjernes, tas ut av bukhulen. Den tynne erme-formede magen som er igjen stiftes sammen med avanserte kirurgiske instrumenter. En forminsket magesekk gjør at pasienten får en tidlig og relativt vedvarende metthetsfølelse. Gastric sleeve er en relativt ny metode, og på Aleris har vi operert pasienter med gastric sleeve siden 2010. Ved denne slankeoperasjonen kan man tape ca. 50-80 % av overvekten (Vekt over BMI 25) i løpet av 1 år. Metoden er ikke reversibel, men regnes som mer skånsom enn gastric bypass. Det er fordi man ikke kobler om tarmene og pasienten vil derfor ha en normal tarmfunksjon for opptak av næringsstoffer. Derfor bruker de sleeveopererte mindre kosttilskudd og mange tar kun vitamin B12 og en multivitamin daglig. Etter en slankeoperasjon spiser de som er operert med gastric sleeve og gastric bypass etter de samme kostrådene, men de sleeveopererte er ikke like følsomme for fett og sukker.

Livsendring

11 uker etter operasjon har jeg endret meg mye!
Jeg ble operert på Sykehuset i Vestfold den 7. april 2016







Jeg leser og ser mange innlegg på facebook og andre steder, mange som har operert ikke har endret livsstilen i hodet!
Jeg gikk på kurs i 1,5 år ved Sykehuset i Vestfold for sykelig overvekt for å endre spisevaner, aktivitetsvaner.
For mitt vedkommende tok jeg en beslutning, den dagen jeg bestemte meg for operasjon å endre mine vaner.
Lære å spise på nytt, se nytten av trening, merke at jeg forandret meg i takt med mine beslutninger.
Jeg sluttet å røyke, fikk bedre pust, penere tenner og hud, jeg ble sprekere fordi pusten ble bedre, jeg hoster ikke lenger, jeg peser ikke lenger.
Sover normalt, ikke søvnapne ikke snorker jeg lenger heller "TROR" jeg da!!
Jeg har måttet takke "nei" til noe mat som hvitt brød, sukker og mettet fett, men jeg har sagt "JA" til sund mat som proteinrik mat: Kylling, svinekjøtt, fisk. Jeg bruker kokkosraps smør og rapsolje å steker maten min i, jeg planlegger mer hva jeg skal spise og når jeg skal drikke, men dette går av seg selv i dag. Jeg spiser vitaminer som b-vit, multi- vit, jern, D-vit hver dag og tar B12-vit hver 3. mnd.
Jeg ble lovet ved sykehuset at jeg skulle være en slank person til sommeren, det har jeg faktisk blitt..
Takker Sykehuset i Vestfold og fastlegen min ved Stokke legesenter for at dette kunne bli virkelig. Håper at andre leger også kan se at dette er veien til et godt og bedre liv, dette vil gi mindre sykefravær og jeg tror mange som sliter med overvekt fortjener dette!!

Jeg kommer videre til å legge ut prosessen til et bedre liv.. Følg med..

Jeg trener jevnlig på Team treningssenter i Sandefjord noe som gir meg velbehag og god trening.
 http://www.zalando.no/ GRATIS FRAKT & RETUR. Velg blant over 1500 merkenavn: Oppdag klær og sko til dame, herre og barn i Zalandos nettbutikk!


Premium
Noen ganger trenger man bare litt ekstra luksus i hverdagen. For noen vil dette bety god mat og drikke på restaurant, for andre er det kanskje en ferietur eller lekre moteklær. Hvis sistnevnte beskriver deg perfekt, da kan det være en idé å bla gjennom produktene du finner i kategorienPremium på Zalando.no. Her har vi et utvalg av lekre klær, sko og tilbehør til dame som garantert vil gi hverdagen en frisk pust. Varene du finner under Premium er av høy kvalitet fra eksklusive motehus verden over. Hva med en lekker kjole til neste fest? Eller kanskje en god cardigan? Det beste utvalget av lekre kvalitetsprodukter finner du under kategorien Premium på Zalando.no.

Kvalitet før kvantitet – Premium på Zalando


Nå har vi salg på et bredt utvalg av varer til dame som du finner under kategorien Premium i vår nettbutikk. Du kan gjøre skikkelige kupp på Zalando.no. Hos oss finner du det beste av det beste, og hvis du foretrekker kvalitet foran kvantitet, da har du kommet helt riktig. Ta deg tid til å bla gjennom utvalget vårt i kategorien Premium, og du vil sikkert finne et lekkert klesplagg på salg som passer din personlige stil. Det meste av mote til dame finner du på Zalando, og vi kjører kontinuerlig gode tilbud, det lønner seg derfor å holde et øye med hva som skjer hos oss. Zalando gir deg litt krydder i hverdagen, og vi gleder oss til besøket ditt. Velkommen til en hyggelig netthandel hos oss!


https://www.bloggerfy.com/no


http://teamtreningssenter.no