På denne siden kommer det gode oppskrifter for minimager:
Svinefile i Wok 1 - 2 porsjoner
100 g svinefile i strimler
1 stk rød løk
2 fed hvitløk
1 stk gulerot
1 stk rød paprika
1 ss Oystersaus fra SantaMontana
1 ss rapsolje til steking
1/4 ts pepper
1/4 ts Basillikum
1/4 ts hvitløk
1/4 ts kinasalt
1/2 ts bulljong i pulverform eller terning, forsiktig, slik at det ikke blir for salt
3 dl vann
1 pose naturris eller Gullbygg
TILBEREDNING: Sett på naturrisen eller gullbygg. Kutt opp løk og hvitløk, gulerøtter i tynne skiver, paprika i små terninger, begynn med å ta en ss raps olje i en varm wok panne, surr løk og hvitløk i legg i gulerøtter og paprika, krydre med pepper, basilikum, hvitløk og kinasalt strø over litt bulljong, eller legg i en halv buljongterning, la det surre til grønnsakene har fått en fin klar farge, legg grønnsakene over i en tallerken. Ha i litt raps olje og legg i svinekjøttet surr det godt til det har fått en god stekeskorpe, legg over grønnsakene i wok pannen igjen sammen med svinekjøttet. Hell på oystersaus og vann, la dette koke til grønnsaker og svinekjøttet er mørt og fint og til risen er ferdig kokt.
http://www.apollo.no/
Vi tilbyr reiser til over 150 reisemål og 1272 hoteller. Stort utvalg av charterreiser. Se våre reiser til deilige sol- og badedestinasjoner her - Apollo Reiser
Kyllingfile for minimagen
1-2 kyllingfiler
2 - 3 ss griljermel
skiver Castello
1-2 egg
1 ss Kokkosrapsmargarin
1 ss rapsolje
Kvern Pepper
Havsalt
litt hvitløkpulver
Tilbehør:
1 bunt grønne klasebønner
1/2 bunt grønne asparges
1 stk Rød løk
1-2 fedd hvitløk
1-2 Søtpoteter
1 ss kokkosrapsmargaring
0,5 dl Ekstra lett melk
pepper
salt
TILBEREDNING: Sett ovnen på ca 200 grader. Snitt kyllingfilene på langs, slik at du får en stor flate, legg filene inn i et matpapir eller bakepapir, bruk en kjøtthammer eller kjevle å bank den ut, legg osten i skiver på flatene krydre med kvernet pepper, strø litt havsalt og hvitløk, rull den sammen surr tråd rundt, slik at de holder seg sammen. Pisk sammen egg i en tallerken og ha griljermel i en annen tallerken, Legg de rullede kyllingfilene først i eggeblandingen og over i griljermelet over i en varm stekepanne med kokkosrapsmargarin. Stek til kyllingene har fått en fin farge rundt det hele. legg de over i en ildfast form hell litt rapsolje over kyllingen, slik at de ikke blir tørre. Sett de i ovnen på 200 grader i ca 30 min.
I mellomtiden, Skrell søtpotetene og del de opp i gode terninger og sett de til koking i ca 20 minutter. Rens asparges, del klasebønnene i 2 eller så små du ønsker dem, fin hakk rødløk og hvitløk. Wok grønnsakene til de er møre.
Lag potetstappe av søtpoteten: Mos søtpotetene, ha i kokkosmargarin, pepper og salt og ekstra lettmelk, bland dette sammen, til potetmos.
Tips:
For noen med sleeveoperasjon er det ofte nødvendig å koke grønnsakene så møre at de blir helt gjennomkokt, da dette blir lettere for magen din å fordøye.
Kan serveres til hele familien, dobler bare oppskriften, du kan bruke de grønnsaker du liker best!!
Tar gjerne i mot forslag til flere oppskrifter. Det kommer flere oppskrifter.. bare følg med!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar